Lezingen

Naast de VITAAL ZIJN avonden zijn we samen met enkele enthousiaste vrienden DE BEWUSTE KEUKEN begonnen. Bij deze opzet willen wij mensen bewust maken hoe je verrassend en gemakkelijk je je eigen gezondheid kunt sturen via verse en gifvrije voeding icm met informatie uit de onafhankelijke wetenschap en efficiënte resultaten uit de praktijk. Hier worden workshops en lezingen gegeven in de prachtige keukens van interieurszaak CA VA in Heerlen. Hoe makkelijk kan het zijn om klachten te laten verdwijnen. Je kunt ons hierover ook vinden op facebook en instagram bij DE BEWUSTE KEUKEN.

Zondag 27 sept om 12.00 uur Gluten vrij bakken

Woensdag 14 okt om 19.30 uur Bewust vitaal Hoe makkelijk kan het zijn

Zondag 25 okt om 12.00 uur Zuivel vrij

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bijna maandelijks houden wij, Verena en ik in onze praktijk te Voerendaal lezingen over het thema BEWUST ZIJN en VITAAL ZIJN. Zie ook de flyers van beide lezingen hierboven en beneden.

We leggen op de VITAAL ZIJN avonden uit hoe jezelf op een efficiënte, makkelijke en goedkope manier aan de slag kan gaan om je eigen leven te veranderen, zodat je klachten oa astma, hashimoto, burn-out, pijnen, psoriasis etc) verdwijnen of zodat je je nog veel beter gaat voelen. In onze huidige maatschappij is het niet duidelijke welke informatie je kan vertrouwen. Het kan zo tegenstrijdig zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit komt door de gebruikte begripsverwarringen en de ‘geregiseerde’ woordspelingen. Naast de uitleg over de verwarringen, hebben we het ook over onverwachte alternatieve natuurlijke middelen die wij kunnen inzetten om gezondheidsproblemen op te lossen. Het is zeker een aanrader om deze avonden te volgen.

Beide lezingen (zowel VITAAL-ZIJN als BEWUST-ZIJN) bestaan uit 3 delen die elke week of om de week in de avond plaatsvinden. De actuele data wordt hieronder vermeld.

Bij meerdere deelnemers die hebben deelgenomen aan ‘VITAAL-ZIJN’ was interesse voor een vervolg van de reeks lezingen. Vandaar dat we ‘VITAAL-ZIJN DEEL 4’ hebben opgezet. Bij voldoende aanmeldingen wordt deze georganiseerd. Heb je interesse om deze ook te volgen dan kun je je aanmelden via de mail. Via de nieuwsbrief wordt de geplande datum dan aangekondigd.

Ook de lezingen van de reeks ‘BEWUST ZIJN’ worden ingepland bij voldoende aanmeldingen.

Sinds 2019 bieden wij ook verschillende WORKSHOP’s aan met verschillende thema’s: GLUTEN VRIJ, ZUIVEL VRIJ, ONTKIEMEN en FERMENTATIE. Dit zijn thema’s die bij ‘VITAAL ZIJN’ oa ook worden belicht.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Plaats: Malbergstraat 29 6367 BT Voerendaal

Kosten: € 60,- Tijdstip aanvang: 19.00 uur

Aanmelden via email: verena@centrum-energie.nl

Aanmelden telefonisch: 0031 45 5234050

Data VITAAL ZIJN: donderdag: 05/03 + 12/03 + 19/03/2020 volgeboekt

Data VITAAL ZIJN: vrijdag 01/05 + 08/05 + 15/05/2020

Deze is uitgesteld vanwege de corona maatregelen.

DATA DEEL 4 VITAAL ZIJN: dinsdag 07/04/2020

Deze is uitgesteld vanwege de corona maatregelen.

DATA BEWUST ZIJN:

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Voor het aanmelden van onze nieuwsbrief en de info over de workshops zie https://www.centrum-energie.nl/workshops/Enkele berichten van deelnemers aan de lezingen:De 3 workshops Vitaliteit waren zeer leerzaam, ze hebben bij mij een kanteling teweeg gebracht waarnaar ik al jaren op zoek was. Alle losse informatie die ik hier en daar gesprokkeld had, is in een groot verband terechtgekomen. Daardoor kost het me geen moeite om producten weg te laten. 
Nooit geweten dat je zo eenvoudig en goedkoop iets kunt veranderen aan je gezondheid.
Het heeft me nu al zoveel positieve energie gegeven. Ik geniet zelfs meer van het boodschappen doen en eten voorbereiden dan voorheen. 
Ik had nooit gedacht dat ik zoveel effect in mijn lichaam zou merken en dat op zo`n korte termijn. 
Daarom verheugde ik me gewoon op de volgende workshop, ze gaven me elke week weer veel nieuwe inspiratie. 
Alles werd met veel kennis van zaken gebracht, duidelijke voorbeelden en in een prettige sfeer vol vrijheid voor ieder`s eigenheid. Ik vond het werktempo van de avond ook prettig, een balans tussen efficiënt kennis overdragen en toch ook ruimte voor vragen van de cursisten. 
Mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld, dus ik zal nog vaker op de stoep staan.
 
Marjon
____________________________________________________________________________________


Ik heb in mijn loopbaan als voetreflextherapeut vele lezingen en bijscholingen gehad. Maar ik ben bijna nooit tot de echte levenskern gekomen. 
Met deze lezingen is mijn interesse opgewekt om dagelijkse (gezondheids)problemen met relatief eenvoudige toepassingen tot een gezondheidsoplossing te komen.
Ik kreeg sterk de indruk dat de lezingen niet uit eigen belang werden gegeven maar uit belang voor de mensheid.

Marcel