Lezingen

Bijna maandelijks houden wij in onze praktijk te Voerendaal lezingen over het thema BEWUST ZIJN en VITAAL ZIJN. Zie de flyers van beide lezingen hierboven en beneden.

Beide lezingen bestaan uit 3 delen die elke week of om de week in de avond plaatsvinden. De actuele data wordt hieronder vermeld.

Plaats: Malbergstraat 29 6367 BT Voerendaal

Kosten: € 60,- Tijdstip aanvang: 19.00 uur

Aanmelden via email: verena@centrum-energie.nl

Aanmelden telefoon: 0031 45 5234050

Data VITAAL ZIJN: donderdag: 05/03 + 12/03 + 19/03/2020 Data VITAAL ZIJN: dinsdag: 17/01 + 24/01 + 31/01/2020

KORTINGEN:

Op het moment dat je al aan een lezing (Vitaal zijn of Bewust zijn) hebt deelgenomen en je wilt ook aan de andere lezing deelnemen dan is de prijs voor de lezing € 55,-.

Partnerkorting, ook als je met 2 personen tegelijk deelneemt is de prijs van de lezing € 55,-

Als je de mogelijkheid hebt om zelf een groep van 7 personen te vormen dan is de prijs voor de lezing per persoon € 50,-Enkele berichten van deelnemers aan de lezingen:De 3 workshops Vitaliteit waren zeer leerzaam, ze hebben bij mij een kanteling teweeg gebracht waarnaar ik al jaren op zoek was. Alle losse informatie die ik hier en daar gesprokkeld had, is in een groot verband terechtgekomen. Daardoor kost het me geen moeite om producten weg te laten. 
Nooit geweten dat je zo eenvoudig en goedkoop iets kunt veranderen aan je gezondheid.
Het heeft me nu al zoveel positieve energie gegeven. Ik geniet zelfs meer van het boodschappen doen en eten voorbereiden dan voorheen. 
Ik had nooit gedacht dat ik zoveel effect in mijn lichaam zou merken en dat op zo`n korte termijn. 
Daarom verheugde ik me gewoon op de volgende workshop, ze gaven me elke week weer veel nieuwe inspiratie. 
Alles werd met veel kennis van zaken gebracht, duidelijke voorbeelden en in een prettige sfeer vol vrijheid voor ieder`s eigenheid. Ik vond het werktempo van de avond ook prettig, een balans tussen efficiënt kennis overdragen en toch ook ruimte voor vragen van de cursisten. 
Mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld, dus ik zal nog vaker op de stoep staan.
 
Marjon van Sambeek