Levend Bloed

Bij een leven bloed analyse wordt er gekeken naar de kwaliteit van verschillende bloedbestandsdelen zoals oa: de rode bloedcellen (vorm, grootte, hoeveelheid en souplesse), de witte bloedcellen (hoeveelheid, activiteit), aanwezigheid van parasieten. Met gebruik van deze gegevens kunnen we bepaalde processen in het lichaam beoordelen, zoals een vitaminen of mineralen tekort, waaronder B12 en ijzer. Een lever, milt, darm of nieren belasting, een eiwitverstoring, de kwaliteit van het omgevings-milieu van de bloedcellen, toxische belasting.

Een druppel bloed wordt op het objectglas gelegd en met een afdekglaasje afgedekt waarna het onder de microscoop wordt gelegd en bekeken.

Om een levend bloed analyse mogelijk te maken hebben we enkel een druppel bloed nodig. Deze druppel krijgen we via een vingertopprik. Ik hanteer voornamelijk de donkerveld microscopie volgens prof. dr. Günther Enderlein. Het is een hele andere kijk op het bloed met veelal verassende uitkomsten. Het is verbazingwekkend hoeveel verstoringen er te zien zijn. Deze verstoringen kunnen leiden tot allerlei klachten (bijv. Chronische vermoeidheid, darmproblemen, ontstekingen, detoxificatie problemen, enz.).

Bij de foto’s hieronder kunt u het verschil zien tussen ‘schoon’ bloed en belastend bloed dat klachten kan geven.

schoon bloed: de meerdere witte cirkels die u ziet, zijn de rode bloedcellen. Die ene wat grotere cel rechts is een witte bloedcel.
Dit is belast bloed. Het verschil met het bloed hierboven is duidelijk te zien.

Het bloed zal ik meerdere malen ( meestal 4x ) bekijken. De laatste keer is 24 uur later. Mijn bevindingen worden genoteerd en deze krijgt u ook in uw bezit.

De kosten voor een Levend Bloed Analyse zijn €54,-