Levend Bloed

Levend Bloed Analyse – LBA

Bij een leven bloed analyse wordt er gekeken naar de kwaliteit van verschillende bloedbestandsdelen zoals oa: de rode bloedcellen (vorm, grootte, hoeveelheid en souplesse), de witte bloedcellen (hoeveelheid, activiteit), aanwezigheid van micro organismen (Endobionten). Met gebruik van deze gegevens kunnen we bepaalde processen in het lichaam beoordelen, zoals een vitaminen of mineralen tekort, waaronder B12 en ijzer. Een lever, milt, darm of nieren belasting, een eiwit- of vetverteringsstoornis, de kwaliteit van het omgevings-milieu van de bloedcellen, toxische belasting.

Een druppel bloed wordt op het objectglas gelegd en met een afdekglaasje afgedekt waarna het onder de microscoop wordt gelegd en bekeken.

Om een levend bloed analyse mogelijk te maken hebben we enkel een druppel bloed nodig. Deze druppel krijgen we via een vingertopprik. Deze prik kunt u ook makkelijk zelf uitvoeren.
LET OP: DRINK OP DEZE DAG VÓÓR DE VINGERTOPPRIK VEEL WATER.
Ik hanteer de donkerveld microscopie, volgens dr. Günther Enderlein. Het is een hele andere kijk op het bloed met veelal verassende uitkomsten. Het is verbazingwekkend hoeveel verstoringen er te zien zijn. Deze verstoringen kunnen leiden tot allerlei klachten (bijv. Chronische vermoeidheid, darmproblemen, ontstekingen, toxificatie problemen, enz.).

Bij de foto’s hieronder kunt u het verschil zien tussen ‘schoon’ bloed en belastend bloed dat klachten kan geven.

schoon bloed: de meerdere witte cirkels die u ziet, zijn de rode bloedcellen. Die ene wat grotere cel rechts is een witte bloedcel.
Dit is belast bloed. Het verschil met het bloed hierboven is duidelijk te zien.

Het bloed zal ik meerdere malen ( gewoonlijk 4x ) bekijken. De laatste keer is 24 uur later. Mijn bevindingen worden genoteerd en deze krijgt u ook in uw bezit via een toegezonden mail. Gelijktijdig krijgt u van mij een samenvatting van de bevindingen met een aantal therapie mogelijkheden.

De kosten voor een Levend Bloed Analyse zijn: €69,-De druppelafname gaat redelijk snel en daarna gaan we gezamenlijk uw bloeddruppel bekijken. Ik zal u tijdens dit consult ook enkele bevindingen laten zien. Daarna ga ik zoals hierboven al beschreven uw bloeddruppel preparaat nog 3x uitvoerig bekijken verdeeld over de komende 24 uur.

Het LBA consult zelf duurt 30 minuten.

Via een Levend Bloed Analyse kunnen ook spirocheten (asciten) vastgesteld worden. Hieronder zijn een aantal links waar u goed kan zien wat er zoal met een donkerveld microscoop in een bloeddruppel te zien is.

Spirocheten:

https://www.youtube.com/watch?v=FIPATvgKGQM

https://www.youtube.com/watch?v=Cvc7Fj3UFvs

Algemeen:

https://www.youtube.com/watch?v=0o793uc0wd0