Info

Hier zullen enkele tips of links geplaatst worden waarmee je hopelijk iets in je leven kunt veranderen.

ENKELE BASISBEHOEFTEN:

Zoals ik al vaker heb aangehaald is onze darm heel belangrijk voor onze gezondheid. Onze darm wordt ook wel ons 2e brein genoemd. 80% van de SEROTONINE die je nodig hebt, worden in de darm geproduceerd. Naast BIOLOGISCHE VOEDING en RUST zijn er nog een aantal zaken waar jezelf iets aan kunt veranderen. Deze punten zijn heel simpel, logisch en gratis maar ze moeten wel worden opgepakt om ook echt aan verandering toe te kunnen komen. 

Ten eerste is dat BEWEGING. De meeste mensen bewegen echt te weinig. Hier wil ik heel kort alleen maar zeggen dat dagelijks een 1/2 uur wandelen voor de meesten al voldoende is. Daarnaast is het belangrijk voor je longen en luchtwegen dat je dagelijks 2 keer licht BUITENADEM raakt om deze structuren te stimuleren. Ga je dus naar BUITEN wandelen in een iets hoger tempo dan voldoe je al aan deze 2 punten en kom je direct al met punt 3 in contact, de ZON. Deze staat niet voor niets al genoemd in geZONdheid. Ook deze mogelijkheden zijn gratis. GENIET van je dagelijkse wandeling en kom tot rust in een natuurlijke omgeving. Aan punt 5 heb je dan ook voldaan, TIJD VOOR JEZELF. Maar doe vooral die dingen waar JIJ PLEZIER in hebt. LUISTER NAAR JEZELF, want alleen jij voelt waar je plezier aan beleeft. Ook alweer gratis, elke dag weer opnieuw.

Heb je je eet en drinkgewoontes kunnen veranderen dan is er verder nog de mogelijkheid om je MICROBIOOM mee te nemen in je behandeling. Met microbioom bedoel ik alle bacterien die je in je darm met je meedraagt. Deze hebben een grote invloed. Het microbioom heeft meestal een gewicht van 1,5 kg. Met de meeste van deze bacterien gaan wij een samenwerking aan. Zij maken stoffen die wij nodig hebben om te kunnen leven. Zonder microbioom kun je niet leven. Zij leven voornamelijk van RAUWE GROENTE. Eet je elke dag een kommetje met verse rauwe salade dan zet je jezelf en je microbioom op de goede weg. Vergeet niet om er lang genoeg op te KAUWEN anders kan het microbioom hier te weing mee doen.

Om aansluitend met een schone lei (darm) verder te kunnen gaan, is er nog de mogelijkheid om bij jezelf een DARMSPOELING toe te passen. Tegenwoordig heb je naast de clysma ook de mogelijkheid om zelf een hoge darmspoeling te doen. Hiervoor zijn er dunne slangetjes te koop die je op een soort kleine knijpballon plaatst waarmee je het lauwwarme water (evt met toevoegingen) gecontroleerd in je darm kunt pompen. Probeer het water dan tussen de 5 en 10 minuten binnen te houden.

 

WATER, WATER en nog eens WATER vraagt je lichaam elke dag. Voor hem hoef je niks anders te drinken. Overal heeft je lichaam WATER voor nodig en dan het liefst zo schoon en zuiver mogelijk. De mineralen in water heb je niet perse nodig want deze haal je makkelijker uit fruit en groente. Om schoon water te kunnen drinken kun je filters gebruiken. Je kunt een omgekeerde osmose filter gebruiken of een destillatie apparaat. Met deze 2 filters krijg je bijna 100 % schoon water. Ons kraanwater wordt wel veel gekontroleerd maar dat wil niet zeggen dat het heel schoon is. Ongeveer 80% van de stoffen die in water zitten worden uit ons drinkwater gefilterd. En dan is ook duidelijk dat er nog 20% van die stoffen in het drinkwater aanwezig blijven. Het is te duur om meer als 80% van de stoffen uit het drinkwater te filteren. Vandaar dat het drinkwater niet verder schoon gemaakt wordt Maar dit kun je dus wel zelf doen. ( Om je ruiten schoon te maken gebruik je toch ook zo schoon mogelijk water.) Naast water zijn er nog andere vloeistoffen die goed voor je zijn. In de gebruikelijke frisdranken en sappen zitten veel toegevoegde suikers en koffie heeft een verzurende werking op ons bindweefsel. Vandaar raad ik het liefst BIOLOGISCHE SAPPENSMOOTHIES, kruidenTHEE, groene thee, KOMBUCHA, WATERKEFIR en gefilterd water aan.

Wil je jezelf en de wereld iets goeds meegeven, probeer dan eens om niet elke dag vlees te eten maar om de dag. Als mensen last van vlees hebben dan is dat meestal bij het eten van varkensvlees. Je bent vrij om te eten wat je wilt maar het kan in je voordeel zijn als je bewuster met eten en drinken omgaat. Probeer het eens een maand en je zult merken dat je niet elke dag vlees nodig hebt. VLEES ARM eten kan dan ook een hulpmiddel zijn om een betere vertering te krijgen. Daarnaast zou een wereldwijde vleesarme consumptie voor het milieu een reuze stap voorwaarts zijn, omdat we dan meer dan 50% van onze huidige landbouwgrond niet gebruiken voor voedsel voor onze veestapel maar direct voor onszelf benutten. En logischerwijze zal onze veestapel dan ook veel kleiner zijn. De nadelen van onze grote veestapel kennen we allemaal.

Probeer niet teveel veranderingen in één keer door te voeren. Neem je hiervoor de tijd. Ook als je gaat inkopen. Plan de eerste keren dat je naar de winkel gaat 10 minuten meer tijd in om eens wat vaker op de ingrediëntenlijst van de levensmiddelen te kijken.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Een ander aandachtspunt zijn DARMSPOELINGEN. Hierboven werd het al kort benoemd. Deze kunnen een grote hulp zijn voor een beter functioneren van je darm. Het is niet meer perse nodig dat je een darmspoeling buitenshuis moet ondergaan.Tegenwoordig is het veel gemakkelijker om een darmspoeling bij jezelf toe te passen. Er zijn klysma pompen ( 65 of 85 cm) te koop die je op een rectale tube (40 cm) aansluit waarmee jezelf lauwwarm water met evt bijvoegingen in je dikke darm kunt pompen. Deze rectale tubes zijn heel dun (0,8 cm) en zo dus makkelijk anaal in te brengen. Het andere uiteinde van de klysma pomp ligt in het water en door voorzichtig op het pompje te knijpen kan je het water geleidelijk en gecontroleerd je darm inpompen. Een darmspoeling kan een extra mogelijkheid zijn om van bepaalde darmproblemen verlost te worden. Het gebeurt ter ondersteuning van of in combinatie met een andere therapie. Bespreek wel met je therapeut hoe jij en wanneer jij deze het beste kunt uitvoeren.

Klysma Pomp 65cm | Discreet verzonden | Klysmashop.nlRektalkatheter/Darmrohr CH22 - 10 Stück_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Iedereen heeft AANDACHT nodig. Geef je jezelf te weinig aandacht dan ga je dat aan anderen vragen want jouw lichaam/wezen heeft aandacht nodig. Iemand totaal negeren is het ergste dat je kunt doen, doe dit dan ook niet bij jezelf. Ga eens in een rustige omgeving zitten of liggen en ga met je aandacht IN je lichaam. Het maakt niet uit waar, je buik, je borstkas, je ademhaling, je bekken, je onderrug, je hart of je hoofd. Probeer met je aandacht in dat deel te blijven en laat je niet afleiden. Gebeurt dit wel dan ga je opnieuw weer met aandacht naar die plaats terug. Probeer je bewust te worden WAT je voelt en WAAR je het voelt. Geef er geen oordeel over, het is alleen maar voelen en waarnemen. Hoe vaker je dit doet hoe makkelijker dit gaat. Je zult merken dat, dit deel van je lichaam waar je aandacht is op den duur warmer wordt. De doorbloeding wordt hier dus beter. Daardoor worden de afvalstoffen beter weg getransporteerd en de voedingsstoffen beter erheen gebracht. Dit proces, de chemotaxis, wordt ook het zelf helend vermogen genoemd. Doe je dit ook op een plaats waar je klachten hebt dan zul je merken dat deze daardoor kunnen verdwijnen of verschuiven naar een andere plaats. Waar je dan op dezelfde manier weer met je aandacht naar toe kunt gaan. Sommige noemen dit MEDITATIE, andere noemen het bij jezelf komen. Het maakt niet uit hoe het genoemd wordt. Je zult merken dat het je goed doet. Het moeilijkst is om dit in de dagelijkse bezigheden te kunnen blijven doen. Het is wel een mooie uitdaging om het te proberen. Dat is naar mijn mening de reden waarom we pijn voelen. Je lichaam geeft aan waar jouw aandacht op dat moment nodig is om te kunnen helen. Daar waar jouw aandacht naar toe gaat daar gaat ook jouw energie naar toe. Ben je met je aandacht dus veel buiten jezelf dan gaat er dus veel energie verloren. Jouw energie kun je dus daar naar toe sturen waar jij zelf wilt dat deze aanwezig is. Jij kunt dus zelf richting geven aan jouw eigen stroom van energie. Ik zou dus zeggen gebruik het dan ook grotendeels voor jezelf.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

VITAMINE D is een vitamine die bijna elke cel in ons lichaam nodig heeft. Bijna iedere cel heeft een sensor voor vitamine D3. Helaas is de norm die aangehouden wordt voor vitamine D3 nog steeds te laag. Gelukkig is dit inzicht aan het veranderen en worden de voorgeschreven hoeveelheden Vitamine D3 verhoogd gegeven. Opeens verdwijnen allerlei klachten en voelen deze mensen zich veel energierijker en gelukkiger, kunnen beter slapen, etc. Het is na recent onderzoek gebleken dat de aanbevolen hoeveelheiden vit D3 die we dagelijks nodig hebben, in de maanden van mei t/m oktober 1.500 i.e. zijn en in de maanden van november t/m april 5.000 i.e. zijn. Vitamine D3 is net zoals magnesium een stofje dat op heel veel processen in ons lichaam een grote invloed heeft. Ik heb wel eens ergens gelezen dat je lichaam uit de winterslaap komt als je vitamine D3 gehalte op de goede norm is. Praat eens met je huisarts of je therapeut over dit thema. Wij komen te weinig buiten om zelf genoeg vitamine D aan te maken en als we dan al buiten zijn dan komen meestal alleen onze handen en ons gezicht in aanraking met de zon. Is er genoeg zon in de zomer, dan smeren we ons in met zonnecrème waardoor de aanmaak van vitamine D3 weer geremd wordt. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je uren onbeschermd in de zon moet gaan zitten. Een half uur elke dag in de zon is voldoende en dan het liefst in de late ochtend en de latere namiddag. Vitamine D3 neem je samen met vitamine K2. Tegenwoordig worden deze 2 al vaak in één supplement gecombineerd.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Hierboven werd al het belang van MAGNESIUM aangekaart. Ook voor magnesium geldt dat bijna elke cel een sensor voor magnesium heeft. Ook hier zien we geregeld dat er een tekort is aan magnesium. De beste manier om weer genoeg magnesium binnen te krijgen is via de huid. Magnesium neem je via je huid beter en gemakkelijker op als de orale inname. Hiervoor kun je magnesium olie gebruiken. Deze smeer je aanvankelijk dagelijks op je huid  en na plusminus een maand kun je dit gaan verlagen naar 2 à 3 keer in de week. De flesjes hebben een spraydop en hiermee kun je goed de hoeveelheid bepalen. De eerste maand neem je dagelijks per 10 kg lichaamsgewicht 2 x één spray van de fles. Daarna kun je de dosis zelf bepalen afhankelijk van de klachten en is de norm van één spray per 10 kg  lichaamsgewicht al voldoende. Magnesium olie kun je ook heel goed zelf maken. Je mengt 425 gram magnesiumchloriet vlokken in één liter water. Het tekort aan magnesium ontstaat meestal als er bestrijdingsmiddelen (oa Glyfosaat) in het eten zitten. Bestrijdingsmiddelen binden heel sterk mineral en voornamelijk magnesium. Op het moment dat je ervoor zorgt dat je veel minder bestrijdingsmiddelen binnen krijgt lost zich ook meestal het probleem van het magnesium tekort zich op.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

GLYFOSAAT is een gif uit een bestrijdingsmiddel dat in de landbouw wordt gebruikt. Bij velen van ons wordt glyfosaat al in de urine aangetoond en zelfs al in de moedermelk. Al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw wordt met dit middel gewerkt. Het is al te vinden in het regenwater en zelfs in het drinkwater. Het komt ons lichaam voornamelijk binnen via het brood dat wij eten. Het meeste vinden we in de tarwe. Daarom zijn velen al geholpen als ze geen tarwe (brood, pasta, gebak, koekjes) meer eten. Ga je zelfs nog een stap verder en laat je de gluten ook weg dan kun je nog meer glyfosaat buiten je lichaam houden. Bij mensen die glutenvrij gaan eten, verdwijnen de klachten (buikklachten, spierklachten, vermoeidheidsklachten) die zij al jaren hadden. Dit is zeer waarschijnlijk terug te voeren op het feit dat ze veel minder glyfosaat binnen krijgen. Deze mensen werd aangeraden om een glutentest te laten uitvoeren om de oorzaak aan te kunnen tonen. Maar daaruit bleek meer dan eens dat zij niet reageerden op de gluten. Zij vroegen zich dan ook met gegronde reden af hoe dit mogelijk was, want op het moment dat ze stopten met het eten van gluten verdwenen na enkele weken de klachten. En toch werd er in de test niet aangetoond dat dit door de gluten kwam. Nu weten we dat de klachten waarschijnlijk door het bestrijdingsmiddel glyfosaat werden veroorzaakt. In het geheel gezien is het raadzaam om biologisch brood en pasta te kopen om zo min mogelijk giffen via je eten binnen te krijgen. Glyfosaat geeft bij de mens veranderingen in de eiwitsynthese en daardoor heeft het dus op vele plaatsen in het lichaam een destructieve invloed. Het geeft veranderingen in de eiwitprocessen in de darm, in de lever, in de spieren en zelfs in de hersenen. Kijk en luister maar eens naar de onderstaande video…


Hieronder staat een link over een documentaire over het bestrijdingsmiddel, glyfosaat, van de firma Monsanto, inmiddels overgenomen door het duitse bedrijf Bayer. Het is een 41 minuten durende film over feiten die je ogen zullen openen over dit thema.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Je ZELFGEMAAKTE TANDPASTA maak je van kokosolie met baking soda. Vul een klein schaaltje met kokosolie en voeg 4 a 5 theelepels met baking soda toe en meng het goed. Handig is het om het mengsel 2 minuten in de vriezer te zetten zodat het stroperiger wordt. Dan nog een keer roeren en de baking soda kan dan niet op de bodem zakken. Als laatste kun je nog 2 druppels etherische olie naar smaak toevoegen. Met een kleine schraper kun je het op je tandenborstel verdelen. Dit is een natuurlijke tandpasta zonder chemische toevoegingen. Via je mondslijmvlies neem je heel gemakkelijk alle chemische toevoegingen in je lichaam op. Denk maar eens aan het tabletje onder de tong, dat gaat heeeeel snel.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Je ZELFGEMAAKTE SHAMPOO maak je van 5 a 6 theelepels baking soda (natrium bicarbonaat) samen op te lossen met een zelf te bepalen hoeveelheid geraspte biologische zeep in 1 liter water. Probeer het eens. Je kunt het ook afwisselend gebruiken met shampoo, zo kun je er aan wennen.


Je eigen natuurlijk antibioticum maken. Ik spreek zelf liever van een natuurlijke IMMUUN BOOSTER. Vul een glazen fles voor 75% met appelazijn. Snij ui, knoflook, gember, mierikswortel, kurkuma en chili’s klein en voeg deze naar eigen verhouding bij de appelazijn. Tevens nog zwarte peperkorrels plat wrijven en toevoegen. Laat dit geheel 2 a 3 weken staan en neem hiervan dan, nadat je het gefilterd hebt, dagelijks 1 eetlepel.


Zoals hierboven al eens beschreven, heeft je AANDACHT een positieve invloed op jouw lichaam. Omgekeerd geldt dan ook dat geen aandacht voor jezelf een negatieve invloed heeft. Net zoals bij positief denken, kunnen we deze innerlijke kracht  gebruiken om ons goed en gezond te voelen. Sommige mensen zeggen dan; ‘maar dan houd ik mezelf toch voor de gek, dat is een PLACEBO effect’. Als je het zo ziet, dan kun je in een adem ook zeggen, dat als ik deze kracht niet gebruik je jezelf ook voor de gek houdt maar dan in negatieve zin. Dan is het geen PLACEBO effect maar een NOCEBO effect. Bij een nocebo effect laat je dus de mogelijkheid om jezelf positief te beïnvloeden, achterwege. Dat zou heel jammer zijn, want voor deze mogelijkheid  heb je van niemand hulp nodig en dit is helemaal gratis, elke minuut van de dag voor jezelf beschikbaar.
_________________________________________________________________________________________________________________________

B12 is ook zo’n supplement waar we meer aandacht aan mogen geven. Best veel mensen hebben een probleem om vitamine B12 via hun darmen op te nemen. Hiervoor zijn verschillende oorzaken bekend. Om ervoor te zorgen dat je toch genoeg vitamine B12 binnen krijgt , is het aan te bevelen om een zuigtablet te nemen ipv bijv een capsule. Via je mondslijmvlies kan het dan wel opgenomen worden. Ook de dosis vitamine B12 die wordt aanbevolen is voor veel mensen te laag. Er zijn 2 vormen van B12 die wij het beste kunnen opnemen en gebruiken, methylcobalamine en adenosylcobalamine. Er is een klein boekje van Hans Reijnen over B12 waar je genoeg info kunt vinden. Daarin staat ook dat het belangrijk is dat vit B12 samen met Folaat/Foliumzuur (B11) genomen dient te worden.

 
______________________________________________________________________________________________________________________________

ELEKTRO SMOG. Dat is een thema waar nogal eens over gelachen wordt, als het ter discussie komt. Daar zijn echt al zoveel onderzoeken naar gedaan die eenduidig aantonen welke gevolgen dit heeft voor ons. Deze onderzoeken hebben in de jaren 80 al aangetoond dat het gevaarlijk is. In landen als Frankrijk en Italië is er op vele scholen al een WIFI verbod. In Duitsland heeft de staat Bayern ook WIFI verbod op vele scholen. Hieronder vindt je een link waar je een lezing kunt volgen met voorbeelden en feiten, feiten en nog eens feiten over straling. In een universiteit in Duitsland kwamen studenten er per toeval achter dat als ze in een kooi van Faraday proeven moesten uitvoeren, ze opeens geen klachten meer hadden. Buiten de kooi kregen ze weer last van verschillende symptomen. Zodra ze weer in de kooi aan het testen waren en ze daardoor niet meer blootgesteld werden aan de straling verdwenen deze symptomen na een tijdje weer.

Hier nog een link over de feiten van straling ( wifi, mobiele telefoon of de smart meter )

https://gezondheidenvoeding.nl/elektromagnetische-straling/lage-niveaus-straling-wifi-mobiele-telefoons-slimme-meters-gevaarlijk/

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

KLACHTEN agv BIJWERKINGEN MEDICIJNEN

Als je al langere tijd klachten hebt die niet willen verdwijnen is het ook een optie om jezelf eens af te vragen of het evt. bijwerkingen kunnen zijn van de medicijnen die u gebruikt. Het komt zeer geregeld voor dat de oorzaak van je klachten in het gebruik van bepaalde medicijnen ligt. Raadzaam is dit met je huisarts te bespreken en evt een ander medicijn te gebruiken met dezelfde werking en te observeren of de klachten verdwijnen. Een andere optie kan zijn om het medicijn, onder begeleiding van een arts, tijdelijk weg te laten. Zo kun je snel en veilig bepalen of de klachten gerelateerd zijn aan je medicijn gebruik. Wist u trouwens dat er jaarlijks vele duizenden mensen sterven aan medicijnen en medisch handelen en dat dit in het geheel maar weinig aandacht krijgt. Hieronder vindt je een kort filmpje over dit thema.

Onder deze tekst vindt je ook een recente link naar een interview over de gevolgen van gebruik van medicijnen en de rol van de farmaceutische industrie hierin. Dit interview is van 4 juli 2020 en werd gerealiseerd door

CAFE WELTSCHMERZ

Titel: De duistere praktijken van de farmaceutische industrie!

_https://www.youtube.com/watch?v=D5Wnmhu8_5c__

___________________________________________________________________________________________________________________________________

WERELDWIJD ZIJN ER MOMENTEEL 4 ERNSTIGE DEFICIËNTIES: 1 Vitamine A 2 Zink 3 IJzer en 4 JODIUM DEFICIËNTIE.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is jodium3.jpg
Jodium in zeegroente

De jodium deficiëntie is de ernstigste. Volgens de WHO heeft 95% van de mensen op aarde dit TEKORT aan JODIUM. Volgens recente onderzoeken blijkt dat alle klieren in ons lichaam jodium nodig hebben en niet alleen de schildklier zoals tot enkele jaren geleden nog werd gedacht. De huidige Algemene Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) voor jodium, 170 microgram, die wordt aangehouden, is er om te voorkomen dat de mensen een krop (vergrootte schildklier) gaan ontwikkelen. Nu blijkt echter dat er veel meer organen (alvleesklier, speekselklier, pijnappelklier, de huid, maag, darm, baarmoeder, eierstokken, borsten, hypofyse etc.) jodium nodig hebben om goed te kunnen functioneren en dan zal de ADH voor jodium dus aangepast moeten worden. Helaas is dat nog steeds niet gebeurd.

U kunt zelf jodium supplementeren in de vorm van 5% Lugol Jodiumdruppels die u in een glas drinkwater toevoegt. Een druppel van 5% Lugol Jodium bevat 6,25 mg JODIUM ( zowel in de vorm van kaliumjodide als elementaire jodium). Het is wel belangrijk om de dosis heel langzaam op te bouwen.

Of u kunt veel meer zeevis en zeewier (zoetwateralgen en zoetwater vis hebben bevatten nauwelijks jodium) gaan eten zoals de japanners dat doen. Zij krijgen gemiddeld 20 milligram/dag binnen. Maar dan moet u wel heel veel hiervan gaan eten. Bovendien is vis sterk belast met verschillende giffen zoals het artikel hieronder ook al aangeeft.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

VERDUBBELING KWIKNORM IN VISSEN

De Europese Commissie heeft een plan om de toegestane hoeveelheid kwik in vis te verhogen voorlopig ingetrokken. Dat blijkt uit een rapport van een eerdere vergadering dat de Commissie vorige maand publiceerde. Eerder werd een voorstel ingediend om de toegestane limiet te versoepelen, omdat roofvissen in de praktijk de norm vaak overschrijden.

Consumenten krijgen het giftige metaal kwik met name binnen door de consumptie van vis. De hoeveelheid kwik kan sterk verschillen per soort, maar vooral roofvissen als tonijn en zwaardvis zijn vaak sterk vervuild. Het kwik komt met name uit de industrie en chemische bestrijdingsmiddelen. Via natuurlijke kringlopen komt het in zee terecht, waar het zich ophoopt in het weefsel van vissen.

In 2015 stelde de Europese Commissie voor om het maximaal toegestane kwikgehalte in vis te verdubbelen, van één tot twee milligram per kilo. Daar lijken vooral economische belangen achter te zitten. Bepaalde vissoorten zijn vaak sterker vervuild dan de norm toelaat, waardoor aanzienlijke delen van de vangst niet op de markt gebracht kunnen worden.

Foodwatch kwam destijds in actie tegen de plannen van de Commissie, en verzamelde in Nederland en Duitsland meer dan 77.000 handtekeningen tegen het voorstel. “We zijn opgelucht dat de verdere versoepeling van de grenswaarden voor kwik nu van tafel is,” meldt de voedselwaakhond. “Foodwatch zal dit soort voorstellen voor versoepeling van onze voedselveiligheidsstandaarden scherp in de gaten blijven houden.”

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Wij eten vis niet alleen omdat we dat lekker vinden maar ook omdat we gelezen of gehoord hebben dat visolie (Omega-3) belangrijk is voor onze gezondheid. Dat klopt helemaal maar zoals u in het hierboven geplaatste artikel heeft kunnen lezen is hier direct een opslaan van gifstoffen in ons lichaam aan verbonden.

Een goed alternatief om toch voldoende OMEGA-3 binnen te krijgen als u vanwege de sterke gif belasting bij vissen, geen vis meer wilt eten, is om algenolie te gaan gebruiken als alternatief. Misschien wist u het niet maar visolie is zo gezond omdat vissen oa ook algen eten. Dan lijkt het dus ook niet onverstandig om gewoon de OMEGA-3 uit de bron te halen en algenolie te gaan gebruiken ipv visolie. Daarnaast is het ook nog eens zo dat visolie snel bederfelijk is. U merkt het misschien niet zo snel omdat de visolie in capsules verpakt zit maar zou u de visolie zonder capsules nemen dan zult u het veel sneller merken dat de visolie vaak ranzig is. Tegenwoordig worden algen gekweekt in km lange glazen buizen zodat gergarandeerd kan worden dat het water waarin gekweekt wordt, schoon is en blijft. Het kan dus van te voren en tijdens goed gefilterd worden. Dit proces geeft daardoor schone algen en schone algenolie. Lees dus aandachtig de verpakking en de website van de firma om uzelf ervan te overtuigen of dat ook gebeurd.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

VERWIJDEREN VAN DE BIOFILM IN JE DARMEN

Alweer een heel belangrijk aspect om je gezondheid te verbeteren is het verwijderen van je BIOFILM uit je darmen. Deze biofilm geeft bescherming aan parasieten die bij ons allemaal in de darm aanwezig zijn. Als mensen een GOEDE parasietenkuur ondergaan en deze worden uitgescheiden, dan kun je zien hoeveel beestjes er in onze darm aanwezig zijn.

Net zoals er in waterleidingen een slijmerige biofilm aanwezig is (zie foto), is dit ook het geval in onze darm. Als er in onze waterleidingen een biofilm aanwezig is, kun je er ook vrijwel zeker van uit gaan dat er parasieten in deze laag aanwezig zijn.

Ook onze tandplak is een BIOFILM maar dan in onze mond. Hierin zitten vele parasieten verborgen (bacteriën) die zich op deze manier beschermen en zo kunnen overleven. Deze biofilm wordt door de aanwezige bacteriën zelf gevormd. Daarom is het zo belangrijk om deze beschermlaag dagelijks weg te poetsen.

Deze BIOFILM en de daarin aanwezige PARASIETEN is een thema die voor heel veel mensen een onwerkelijk thema is. We willen bij onszelf deze voorstelling niet toelaten. Heel begrijpelijk toch.

Met een efficiënte therapie kunnen we deze BIOFILM gemakkelijk verwijderen. Ikzelf vindt het altijd heel mooi om mee te maken hoe groot de verandering is, die plaatsvindt bij mensen waar de BIOFILM verdwenen is.

www.volkskrankheit-parasiten.org

Via bovenstaande link kom je op een website waar veel foto’s, ervaringen en onderzoeken staan wat betreft biofilm en parasieten.

________________________________________________________________________________________________________________________________________