Consult

Allereerst maken we, meestal telefonisch, een 1e afspraak. Telefonisch ben ik van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken.

Dit 1e consult beginnen we met een open vraaggesprek, zodat ik een overzicht krijg van het klachtenbeeld, uw lifestyle, uw irritatiepunten, de doorlopen geschiedenis en uw voedingspatroon. Daarna vindt er een uitgebreid onderzoek plaats waardoor ik al een globaal inzicht krijg in wat ik voor u kan betekenen. Als zich aandient dat het gesprek de volledige tijd nodig heeft dan laten we dat zeker spontaan ook gebeuren.

Samen met de gegevens uit het vraaggesprek en het onderzoek kan ik dan voor mij een voorlopig plan opstellen voor de behandeling.

Aansluitend vindt als na het gesprek de tijd dit toelaat tijdens dit 1e consult ook al de 1e behandeling plaats.

Als afsluiting bekijken we de bevindingen en gaan we samen bespreken hoe we uw hulpvraag het beste kunnen beantwoorden.

Het is voor mij een echt gewenste voorwaarde dat u in uw leven iets gaat veranderen. Als u blijft doorgaan zoals het nu is zal er echt niets vanzelf gaan veranderen.

Bij het 2e consult, welke meestal binnen 2 weken gepland wordt, bekijken we eerst uw persoonlijke ervaringen van en na de 1e behandeling. Tevens bespreken we het verloop van de voedingsveranderingen, het waarnemen van de irritatiepunten, de veranderingen van uw lifestyle, de evt. uitgevoerde oefeningen en de reacties op het innemen van kruiden en supplementen waarna we overgaan tot de behandeling.

_________________________________________________________________________________________________________________

KOSTENOVERZICHT CONSULTEN

-Het 1e consult duurt een uur: 84 euro

-De daaropvolgende consulten duren 45 minuten: 60 euro

-Levend Bloed Analyse (30 minuten) 69 euro

Na het consult bekijk ik je bloeddruppel nog enkele keren en stuur je de bevindingen van de LBA inclusief een samenvatting voor een therapeutische aanpak.

______________

– Multi Wave Oscillator 30 minuten 18 euro

– Twee weken lang de Biotrohn (zie frequenties) lenen: 60 euro

– Een week lang de Waterstof Booster (zie therapie) lenen: 48 euro

30 minuten Waterstof Booster 6 euro

– Een week lang de radiothermie oscillator (zie frequenties) lenen: 60 euro

30 minuten radiothermy oscillator 9 euro

– Ceragem massagebank 36 minuten (verschillende programma’s) 18 euro

4x 36 min Ceragem massagebank 60 euro

– Er zijn ook combinaties van verschillende therapiën mogelijk: Ceragem massagebank icm H2 booster of de MWO icm met de plasmatrohn

_______________

4 of 5 VOUDIGE THERAPIE CIRCUIT

Kosten: 36 euro

Op de vrijdagen is er de mogelijkheid om de detox frequenties (Lever, Nier of Lymfe) van de zeer krachtige plasmatrohn te ervaren. In het tijdsbestek dat de frequenties van de plasmatrohn aktief zijn, krijg je gelijktijdig ook opeenvolgend 21 minuten de MWO, 21 minuten de Radiothermy oscillator en 21 minuten de H2 (Waterstof) Booster inhalerings therapie en 21 minuten de Ceragem massagebank (Min. 3 mensen en max. 5 mensen)

Hierdoor ontstaat een therapeutische werking in het kwadraat door de opeenvolgende elkaar aanvullende therapiën en door het in groepsvorm te ondergaan versterk je elkaar onderling ook nog eens.


Er wordt over de bedragen geen btw gerekend.

_________________________________________________________________________________________________________________

Als de aanbevolen adviezen voor 100 % worden opgevolgd, zorgt dit ervoor dat we veel sneller de volgende stap in het behandelplan kunnen maken.

Als u goed op de behandelingen reageert dan worden de tijden tussen de afspraken langer.

Verder is er de mogelijkheid om onze lezingen te volgen, zodat u nog beter voorbereidt bent om zelf uw eigen gezondheid en vitaliteit te sturen. Voor verdere info klikt u op ‘lezingen’ in het menu.

Er kan een reactie op de behandeling volgen in de vorm van spierpijn, korte vermoeidheid, emotioneel zijn, het koud hebben tot en met koude rillingen. Dit kan tot 2 dagen aanhouden. Ongerust hoeft u zich daar niet over te maken want dit zijn normaal fysiologisch te verklaren reacties. Meestal gebeurt dit niet, maar het kan plaatsvinden.

Het is verstandig om het eerste uur na de behandeling niet te veel te doen, uw rust te nemen en met aandacht naar uw lichaam te luisteren. Verder is het aan te raden om voldoende water en thee te drinken na de behandeling waardoor er ook minder kans op behandelingsreacties zijn.

Voor een natuurgeneeskundig/osteopatisch consult heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Desalniettemin is het belangrijk dat u uw klachten altijd met uw huisarts bespreekt want een open en vertrouwde relatie met uw huisarts, net als met andere behandelaars, is van groot belang voor uw gezondheid !!

AFSPRAKEN BEHANDELING

Therapie is een gezamenlijk proces dat alleen succes kan hebben als beide partijen zich ten volle op een positieve manier inzetten. De behandeling vindt plaats op basis van vrijwilligheid. Het staat de cliënt en de behandelaar vrij om op elk gewenst moment de behandeling te beëindigen. Het is belangrijk dat de cliënt altijd toestemt in de behandelvorm en op basis van eigen verantwoordelijkheid. Zodat het proces dat hij doorloopt altijd vanuit zijn eigen visie wordt besproken en aangegaan. Het is dus belangrijk dat de cliënt altijd betrokken en zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen genezingsproces.

Als u verhinderd of ziek bent zou ik het op prijs stellen om de behandeling ruimschoots, 24 uur van te voren af te zeggen zodat andere mensen op de afgezegde afspraak kunnen worden ingepland.